Erkende BOVAG-Rijschool

Erkende BOVAG-Rijschool

Autorijschool Jitan mag zich sinds 2007 officieel BOVAG-lid noemen. Het BOVAG-lidmaatschap zorgt voor veel voordelen voor jou als leerling. Veel mensen denken dat alle rijscholen automatisch lid zijn van BOVAG, maar dat is niet correct. Autorijschool Jitan is één van de weinige rijscholen in Leiden die zich officieel een BOVAG-Rijschool mag noemen.

Bovag-Rijschool Leiden

Wat zijn de voordelen voor mij?
Eén van de grootste voordelen, of misschien wel het grootste voordeel om bij een BOVAG-Rijschool te lessen is de zekerheid en de garantie die je als consument hebt. Hieronder worden alle voordelen voor je opgesomd:

  • BOVAG-Rijscholen vallen onder een zogenaamde BOVAG-Garantiefonds. Dit garantiefonds houdt het volgende in: wanneer je bijvoorbeeld een groot pakket hebt afgenomen en de rijschool gaat plotseling failliet, dan heb je altijd het recht om het volledig aantal rijlessen uit je pakket te volgen inclusief je examen en eventuele tussentijdse toets als dit in het pakket is inbegrepen.
  • Ben je het niet eens met de rijschool en wil je dat een onafhankelijke partij kijkt naar het geschil, dan heb je het recht als leerling om je te beroepen op de BOVAG-Bemiddeling bij BOVAG.
  • De rij-instructeur is altijd op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen van de BOVAG & van CBR vanwege het lidmaatschap.
  • Je hebt recht op een proefles tegen voldoening van het aangegeven lestarief.
  • Je weet waar je aan toe bent en hebt een goede rij-instructeur die volledig gecertificeerd is.

Waar moet een BOVAG-Rijschool aan voldoen?
Een rijschool mag zich pas officieel BOVAG-lid noemen als er wordt voldaan aan de volgende voorwaarden:

  • De rijschool is in bezit van een lesovereenkomst. Hierin staan de exacte afspraken die worden gemaakt met de rijschool.
  • Rij-instructeurs die bovengemiddelde kennis hebben van de rijschoolbranche.
  • Een veilige, nieuwe en goed onderhouden rijles-auto.

Kortom, kies je voor een BOVAG-Rijschool, dan heb je een goede rijschool aan de haak geslagen, die volledig up-to-date is en in staat is om ook jou te helpen en te coachen naar jouw rijbewijs! Sinds 2011 de eigenaar van Autorijschool Jitan kringrapporteur van de regio Leiden. Wat inhoudt dat hij fungeert als verbindingsstuk tussen BOVAG en de rijscholen in Leiden en omgeving.