Kies je eigen opleiding

Kies je eigen opleiding

Autorijschool Jitan biedt verschillende opleidingen aan. Wat vandaag up-to-date is, kan volgend week alweer oud zijn, daarom hebben we vernieuwing hoog in het vaandel staan. Om individuele leerlingen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn is de rijschool altijd bezig met nieuwe cursussen. Elke kandidaat moet de mogelijkheid hebben een opleiding te kiezen die zo goed mogelijk bij hem of haar past. De leerling staat tijdens de rijopleiding centraal, daarom zal Autorijschool Jitan per leerling bekijken welke stijl van lesgeven past bij de leerling. Hieronder wordt opgesomd tussen welke opleidingen je kunt kiezen. Op deze manier kun je de opleiding kiezen die het best bij je past.

bovag faalangst gecertificeerd

Het faalangstexamen is speciaal ontwikkeld voor leerlingen die onder de maat presteren als er druk op hen ligt. Dit rijexamen is bedoelt om de leerling zo goed mogelijk te begeleiden gedurende het hele proces.

Rijopleiding in Stappen

De Rijopleiding in Stappen is een opleidingsmethodiek waarbij de leerling stap-voor-stap leert rijden. Zodoende is de kandidaat beter voorbereid op deelname aan het verkeer. Bij de Rijopleiding in Stappen gaat de leerling steeds een stap verder, als de vorige stap voldoende beheerst wordt, staat de volgende stap alweer voor de deur.  (Lees meer)

2toDrive

Door 2toDrive kunnen 16,5 jarige al beginnen met rijlessen.Vanaf de dag dat de kandidaat zeventien geworden is, is het mogelijk om een rijexamen af te leggen bij het CBR. Indien de leerling geslaagd is, mag hij of zij tot de achttiende verjaardag alleen de weg op onder begeleiding van de eigen gekozen coach(es). Leerlingen hoeven dus niet meer te wachten tot hun achttiende voordat ze eindelijk met rijlessen mogen beginnen. (Lees meer)

De reguliere lessen die door Autorijschool Jitan worden geboden zijn kwalitatief hoogwaardige rijlessen en vinden plaats in een zeer gemoedelijke sfeer, waarbij de leerlingen veel persoonlijke aandacht genieten van de rij-instructeur. De leerling wordt op een ontspannen wijze onderwezen in het autorijden, om op deze wijze zo snel mogelijk het autorijden onder de knie te krijgen en zo met zelfvertrouwen de weg op te kunnen gaan. (Lees meer)

Broem

De BROEM opleiding is speciaal voor senioren in het leven geroepen om 50+’ers op een ontspannen manier advies te geven op hun rijgedrag. Bent u 50+’er en vindt u het eng om (na lange tijd weer) in de auto te stappen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Speciaal voor ouderen die bang zijn om te rijden, of lang niet hebben gereden of gewoon advies willen op basis van hun rijgedrag, bieden we u dit traject aan! (Lees meer)