Over de rijschool

Over de rijschool

Oprichter van Autorijschool Jitan
Vanaf 1995 tot 1999 heeft Jitan met veel plezier gewerkt voor verschillende rijscholen. In deze periode van vier jaar heeft Jitan veel geleerd en natuurlijk veel ervaring opgedaan. In die tijd vroegen mensen steeds vaker naar Jitan als rij- instructeur, met als gevolg dat Jitan in 1999 zijn eigen rijschool onder de naam Verkeersschool Jitan begon. Vele honderden leerlingen zijn in de tussentijd geslaagd.

Jitan zelf aan het woord
Het bewust meemaken van de ontwikkeling van iemand, die in het begin geen auto kan rijden tot een waardige bestuurder met veel zelfvertrouwen, geeft mij nieuwe impulsen en kracht om door te gaan met dit werk. Ook de positieve verhalen geven mij een enorme boost om me 100% in te zetten voor elke leerling. Zie geslaagde leerlingen. In augustus 2011 heb ik bewust ervoor gekozen om de bedrijfsnaam Verkeersschool Jitan te veranderen naar Autorijschool Jitan, omdat ik me nog sterker dan ooit wil specialiseren in het geven van autorijlessen.

Het doel van de rijschool
Autorijschool Jitan wil graag leerlingen opleiding die met volle zelfvertrouwen de weg op durven te gaan, omdat ze een goede rijopleiding achter de rug hebben. De rijschool richt zich zowel op jongeren als op ouderen met of zonder faalangst. Verder willen we dat Autorijschool Jitan bekend staat als één van beste rijscholen in Leiden, Leiderdorp, Voorschoten, Oegstgeest, Katwijk en dergelijke, of dat we zelfs bekend staan als de beste rijschool in Leiden en omstreken.(zie kaart)